K9-Fitclass vlog

Dhana Leemans

OCD van de schouder

OCD van de schouder, een aandoening die vooral jonge honden van grotere rassen treft. In deze vlog meer informatie over deze aandoening.

Bekijk vlog »
Naomi den Hartog

Help mijn hond tikt latten!

De meeste honden zijn te goed voor ons. We komen vaak weg met een slechte opleiding op het gebied van sprongtechniek en ook niet elke hond is een natuurtalent. Totdat je een hond krijgt die regelmatig latten tikt en het plezier van het spelletje voor jullie beiden drastisch afneemt door frustratie.

Bekijk vlog »
Dhana Leemans

Discus Hernia

Toch al wel een bekend begrip in de diergeneeskunde en de humane geneeskunde: de discus hernia. Maar wist je dat er bij de hond drie verschillende types voorkomen? Dat er bepaalde rassen zijn die er veel frequenter last van hebben? Dat we misschien preventief ook iets kunnen betekenen voor deze dieren? Dit bekijken we allemaal in deze vlog.

Bekijk vlog »
Dhana Leemans

Heupdysplasie

Heupdysplasie is een begrip dat je veel hoort passeren in de hondenwereld maar wat is het nu juist? Dit wil ik graag toelichten in deze vlog. Verder bekijken we wat de oorzaken zijn en wat we kunnen doen om de risico’s te minimaliseren. Als laatste worden de mogelijke behandelingen nog toegelicht, alles gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis.

Bekijk vlog »
Laatste artikelen

Wie zijn de vloggers?

© 2024 K9-FitClass - Powered by Maatos