Inhoud van de workshop:

Tijdens de workshop worden de vijf oefeningen gedemonstreed door mijn honden. De link tussen de oefeningen en bewegingen uit de agility gaat heel snel duidelijk worden. Daarna gaan we met jou hond aan de slag met de basisoefeningen die nodig zijn om tot de 5 oefeningen te komen. Tijdens de workshop wordt ook meegegeven hoe je deze oefeningen kan verwerken in een goede warming up en cooling down routine. 

 

Er kunnen 6 honden deelnemen.

Leeftijd: vanaf 10 maanden.

Prijs: 50 euro (Incl BTW)

Meer info: via de Nimble-K9  of  info@Nimble-K9.be

Waarom deze cursus?

 • Klaar om je hond fysiek voor te bereiden op de belasting die zijn lichaam zal ondergaan tijdens het lopen van een agilityparcours?
 • Ongerust dat het er door tijdsgebrek toch weer niet van gaat komen?
 • Geen zin in een investering in duur fitness materiaal?

   


Met deze vijf oefeningen stellen we korte, efficiënte workout routines samen die, met gebruik van simpele, goedkope toestellen, het volledige lichaam van de agility atleet gaan versterken!

 

 • Een beperkt aantal oefeningen maakt het makkelijker om ze tot in de perfectie aan te leren. Perfecte uitvoering is belangrijk om het doel – versterking van welbepaalde spiergroepen – daadwerkelijk te verkrijgen.
 • Met deze vijf oefeningen kunnen we workouts van vijftien tot twintig minuten samenstellen. Door deze, thuis, twee tot drie keer per week te trainen wordt de hond perfect voorbereid op het komende seizoen.
 • Doordat er een routine wordt opgebouwd met slechts vijf oefeningen verlopen de trainingen super vlot.
 • Voor het aanleren van de oefeningen volstaan targets, stepjes en krukjes. Er is geen duur balansmateriaal nodig. Met wat creativiteit is er zelfs voor de workouts geen duur materiaal nodig. Tijdens de cursus zal ik, voor de gevorderde workouts, wel balansmateriaal introduceren, maar er kan efficiënt getraind worden met een minimum aan toestellen.

Schrijf je in voor één van de datums

5MHA@Lys Foolies
WORKSHOP

50 €

Zaterdagvoormiddag

10 Reacties op "Vijf Must Have Oefeningen voor de Agility hond"

 1. Aerts christien pippa en yade19 februari 2021 op 21:29Beantwoorden

  Echt de moeite om kennis te maken met fitnes of opwarming oefeningen het was een echt aangenaam groepje met een top lesgeefster

 2. Zeer toffe cursus. Op alle gemak thuis was heel leuk format. Hond en baasje op zijn gemak zo hebben we echt snel kunnen leren. De oefeningen worden aangepast naar kunnen en zijn zeer effectief zowel als opwarming als spierversterkend. Een echte aanrader!

 3. Eenvoudige opstellingen en met weinig middelen kan je aan de slag met jouw hond! Zowel honden zonder als honden mét achtergrond worden door Inge vlotjes ondersteund! Haar enthousiasme bij elke kleine stap werkt motiverend! Geen hoge verwachtingen, ieder leert op zijn/haar tempo! Geen verplaatsingen, dus de hond kan leren in eigen omgeving! Ontspannend voor hond en baasje!! Dank je Inge!!

 4. Hond en baasje hebben er veel van geleerd en het was heel leuk om de lessen ‘online’ te volgen, zeker een aanrader!!!

 5. Leuke en interessante lessen, waar je met makkelijk en goedkoop materiaal al enorm veel kan bereiken. Ik heb meegedaan met mijn pup van 7 maanden en was aangenaam verrast hoe goed dit ging! Dankjewel voor de leuke lessen Inge!

 6. Precies dat waar ik al tijden naar opzoek was! Als aanvulling op mijn training. Lessen zijn duidelijk en fijn om te volgen. Ook nu het online vanuit je eigen huis kan. Inge bedankt voor alles en tot ooit op een wedstrijd 🙂

 7. Hele fijne lessen .. Goede sfeer en ik juist als voordeel dat het online was.
  Zeker een aanrader ..

 8. Professioneel, leerrijk, nuttig, en leuk om te volgen!

 9. Zeer leerrijk en heel leuk om te volgen zowel voor baasje als voor de hond. Niet twijfelen gewoon doen!

 10. Je leert een mooie set uit van superhandige fitnessoefeningen aan die je ook met weinig (of geen) toestellen kan uitvoeren. Het bijhorende online trainingsportaal is supergemakkelijk om oefeningen achteraf te herbekijken en bevat duidelijke informatie over de opbouw, het nut van de oefening en mogelijke aandachtspunten. Ik kon er thuis goed mee aan de slag.

  De goede uitleg en de persoonlijke begeleiding met gerichte tips was heel waardevol. Wij hebben er weer enkele leuke oefeningetjes bij en ons zie je zeker terug in een individuele les of een vervolgtraject.

Geef een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 K9-FitClass - Powered by Maatos